Posledné novinky



"Objavte Bejo kvality" počas Dní otvorených dverí


Bejo organizuje každoročné Dni otvorených dverí, od utorka 27. septembra do soboty 1. októbra, kde umožňuje svojim návštevníkom preskúmať kvality svojho produktového rozpätia. Pestovatelia zo všetkých oblastí budú oboznámení s Bejo plodinami a odrodami, ktoré sa pestujú po celom svete.



Na demonštračných poliach, môžu návštevníci preskúmať kvality ako nových tak existujúcich odrôd. V hlavnom stane bude Bejo predvádzať svoje inovatívne koncepty, ktoré zahŕňajú koncept čerstvé cibule 'Delicioni', kapustový koncept 'Coolwrap' a chutné Kalerábový kúsky 'Kohrispy'.

Predvádzané budú tiež rôzne odrody paradajok, paprík a uhoriek v tuneli plodovej zeleniny. Návštevníci môžu vidieť najnovšie odrody šalátu a novátorskú mechanizáciu, ktorá bude predvedená na výstave mechanizácie. Vysoké štandardy, ktoré Bejo nastavuje pre osiva budú zrejmé pri prehliadke laboratórií, čistiacich a prevádzkových zariadení.

Vo štvrtok 29. septembra, bude Bejo organizovať sympózium Chuť, Zdravie & Inovácia 2016 - cvikla a zeler. Toto stretnutie bude unikátnu príležitosť, ako pre pestovateľov tak pre obchodných partnerov, jednak rozšíriť vedomosti a zároveň sa zapojiť sa do tejto obchodnej siete. Účasť je možná po registrácii, kontaktujte prosím vášho Bejo zástupcu.


Dni otvorených dverí sa budú konať od utorka 27. septembra do soboty 1. októbra denne od 9 do 17 (v sobotu do 16) hodín na adrese Trambaan 2 ve  Warmenhuizen, v Holandsku.

 

Viac informácií: events.bejo.com/open-days


Zpět

Návrat Novinky Posledné novinky