Coolwrap: štvorcový kapustný list zo špeciálne vyberaných odrôd bielej kapusty s jemnou chuťou. Tieto listy môžu byť použité ako závitok, na suši alebo ako súčasť zdravého sendviče. Ale tiež ako ingrediencie na zdravý, chutný šalát.

COOLWRAP
S MAKRELOU

PRÍSADY

  • Blanšírovaný kapustový list (5 zákuskov na štvorec liste)
  • 1 údená makrela (cca. 380 g), vyčistená
  • 30 g kociek šalátovej uhorky
  • 50 g kociek avokáda
  • 30 g kociek sladkej červenej papriky
  • 1 polievková lyžica kapár
  • Soľ a korenie
PRÍPRAVA

Zmiešať údenú makrelu s ingredienciami, rozprestrieť na kapustné listy. Zavinúť kapustový list so zmršťovacou fóliou. Na chvíľku schladiť a potom diagonálne nakrájať rolku na kúsky a následne podávať.

COOLWRAP
AKO ŠALÁT S ANANÁSOM

PRÍSADY

  • ½ tenko nakrájané biela kapusta
  • ¼ čerstvý ananás
  • 40 gramov píniových orieškov
  • 4 zväzok čerstvej bazalky
  • 4 polievkové lyžice majonézy
  • Korenie a soľ
PRÍPRAVA

Zmiešať jemne nakrájanú kapustu s kockami ananásu. Opražiť píniové oriešky v predhriatej rúre na 170 ° C a umožniť schladenie. Pridať majonézu, nasekanú bazalku a schladené kocky ananásu do šalátu, starostlivo šalát premiešať a ochutiť soľou a korením.

 

COOLWRAP
S PARADAJKAMI

PRÍSADY

  • Blanšírovanie kapustový list (5 zákuskov na štvorec liste)
  • Bylinkový smotanový syr
  • Roketa siata
  • Sušené paradajky
  • Čierne olivy
PRÍPRAVA

Vziať štvorcové kapustné listy a rýchlo blanšírovať. Vysušiť kapustné listy. Namazať smotanovým syrom. Nakrájať sušené paradajky na kúsky a olivy na krúžky. Položiť rukolu, sušené paradajky a olivy na kapustový list. Zabaliť starostlivo kapustný list s náplňou. Umiestniť do chladničky. Akonáhle možné, nakrájať na malé kúsky.